Mala pozornost za veliko veselje v Ribnici
Ponedeljek, 14 December 2020 12:39

V mesecu novembru smo začeli z akcijo zbiranja voščilnic za naše starostnike v DSO Ribnica, da bi jim v novoletnem času narisali nasmeh na obraz in prižgali iskrice v očeh, ter jim tako pokazali da nismo pozabili na njih. Želimo vam sporočiti, da nam je uspelo in da smo skupaj zbrali okoli 250 voščilnic, s katerimi bomo razveselili starostnike v DSO, prav tako pa tudi varovance v VDC Ribnica.

Hvaležni smo vam za sodelovanje in se zahvaljujemo vsem staršem in otrokom, ki ste prispevali k zbiranju voščilnic in tako dovolili, da smo se kljub »drugačnim« časom povezali med seboj. Z veseljem smo pregledali vso prejeto pošto, prebrali vsak zapis in bili ob vsem tem navdušeni nad vašo izvirnostjo in kreativnostjo. Vsaka voščilnica je res nekaj posebnega in veseli smo, da bo tako vsaka dobila svojega prejemnika, pri katerem bomo prižgali nekaj iskric veselja, ganjenosti in pozornosti, kar sedaj še kako potrebujemo.

Mala pozornost resnično lahko doseže veliko veselje. Vse dobro in lepo v prihajajočih prazničnih dneh. Bodite prijazni en z drugim in ne pozabite na sočloveka. Morda ste ravno vi zanj edini.

Hvala, ker ste!

Koordinatorica projekta                                                                    
Tjaša Rozina, dipl. vzg.                        Andraž Caserman, ravnatelj

 

Prosta mesta za otroke

Prosta mesta v našem vrtcu
lahko spremljate na portalu
Ministrstva RS za šolstvo in šport

------------------------------------------

Čakalni seznam 2021/2022

Na čakalnem seznamu 2021/2022 so otroci za katere vlogo smo prejeli do 15.3.2021.